Velký sportovní den – Praha 2019

Bře 11, 2019

Program aktivní prezentace sportů v Praze

Velký sportovní den – Praha 2019

Náš základní program sportovních a pohybových aktivit je určen široké veřejnosti.  V průběhu jednotlivých časových bloků se snažíme jednoduchou a zábavnou formou představit individuální a kolektivní sportovní činnosti zúčastněným zájemcům, kde především převládají děti a mládež.  Každý prezentovaný sport má svůj časový blok a naším hlavním cílem je účastníky zaujmout natolik, aby se sami později rozhodli aktivně sportovat.

V rámci sportovního dne jsou účastníci rozděleni do věkově podobných skupin. Musíme konstatovat, že každou věkovou skupinu oslovuje jiná aktivita, děti nejvíce baví ragby, ty starší se zase zajímají zejména o atletiku či basketbal.

Jelikož také hodně spolupracujeme se základními školami, tak pro ně pravidelně v průběhu června pořádáme takové malé soutěžní a zábavné dopoledne neboli Velký sportovní den, během kterého si děti mohou zasoutěžit ve všech disciplínách, které je zajímají. Navíc když dokončí atletiku, mohou se zapojit do fotbalového turnaje. Na Velkém sportovním dni nejde o výsledky, ale o radost z pohybu, ale to povídejte dětem. takže máme pro všechny připraveny pěkné drobné upomínkové ceny.

No, už se na vás zase těšíme….