SBP – Patron dětí podporuje dětské aktivity a pomáhá rodinám

Říj 16, 2024

Sportuji od svých 8 let a pohyb mám rád, nejvíc mne oslovilo ragby, nejenom proto, že jsem v něm dosáhl mnoho úspěchů, ale především proto že okolo něho pracují lidé se srdcem na pravém místě.

S nabídkou, kteroi máte možnost nyní využít mne seznámila maminka kluků, které znám od jejich dětských let , které jsem měl možnost trénovat, pravidelně se účastnili akcí ragbyové akademie Yvese Perrota a v obou případech oba kluci, či spíše mladí muži dnes studují a také reprezentují naši republiku v ragby. Co víc si jako trenér můžete přát?

Projekt Parton dětí, kde ona skvělá maminka pracuje pravidelně pomáhá a nabízí aktivní pomoc dětem z nízkopříjmových rodin, třeba při nákupu zdravotních či sportovních pomůcek, přispívá na terapii či odbornou asistenci, také přispívá na lázeňské pobyty apod. Také dokáže nabídnout pomoc při financování školních obědů, kroužků, sportovních členství nebo při nákupu školních potřeb, úhrad za pobyty škol v přírodě, ZUŠ, na adaptačních kurzech, sportovních soustředěních atd.

Také je zde najdete program podpory pro talentované děti, pro spolufinancování nákladů na cestovné, vybavení apod.

Jestliže potřebujete opravdu pomoc, musí zákonný zástupce vyplnit on-line žádost a musí požádat o garanci či ověření patrona, který vaši situaci či situace daného dítěte, zná. Je potřeba také vyplnit konkrétní podobu pomoci, daru či služby.

Organizace Patron dětí, vaši žádost prověří a zda je oprávněná, tím se chrání peníze samotných dárců. Ti přispívají na váš příběh, který sestavíte a který se umístí na web. Samotný příspěvek se vybírá formou „on line“ v rámci veřejných sbírek a když je požadovaná částka vybrána, což trvá minimálně měsíc, ale často je vybráno i dříve, tak se neposílají rodině peníze, ale proplatí se požadovaný předmět pomoci nebo služba přímo u dodavatele.

Se samotným žadatelem se na počátku uzavírá smlouva, ale to je jen správně. Tak neváhejte a buď vy sami, nebo v případě, že někoho potřebného znáte, využijte, napište svůj příběh. Určitě to stojí za to.

Otevřete www.patrondeti.cz

Alexander Krizovský