Registrace na Summer Rugby Camp 2025

12. – 19. července 2025

Přihlásit se mohou hráči a hráčky od 9 do 19 let.

Zdravotní stav účastníka
(Pokud má vaše dítě nějaké zdravotní potíže nebo alergie, napište nám prosím, jakého typu a zda užívá pravidelnou medikaci do kolonky „zdravotní stav účastníka“)

Sportovní vybavení
Doplňte údaje nutné pro správný výběr velikosti sportovního oblečení. V případě, že váš syn nebo dcera absolvoval Rugby Camp v roce 2024, naleznete velikost na vnitřním štítku oblečení.
Důležitá informace: Účastníci přihlášení po 1. dubnu 2025, již nemusí vyplňovat. Vybavení, je již ve výrobě, účastník obdrží nejvhodnější možnou velikost.

Všeobecné údaje:
Se základními pravidly akademie.
Fotografie a audiovizuální záběry mohou být použity k prezentaci projektu v sociálních mediích.

Prohlašuji, že jsem seznámen se skutečností, že pokud bude mé dítě jako účastník akce konzumovat alkoholické nápoje, tabákové výrobky nebo jiné návykové látky, zajistím v případě vyloučení, odvoz účastníka z akce na vlastní náklady po předchozí domluvě s vedoucím akce, protože se jedná o hrubé porušení pravidel akce Ragbyové akademie Yvese Perrota.

Beru na vědomí že ve smyslu nařízení EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů beru na vědomí, že mé osobní údaje (resp. osobní údaje dítěte, které zastupuji), jak jsou uvedeny, budou použity pro potřeby centralizované evidence členské základny v rámci ČUS a ČOV a pro potřeby akademie.